Skład:
Koktajl mięsny:
Wołowina (30%, płuca, mięso, serca, nerki, wymiona), kurczak (29%, wątróbki, żołądki, szyjki, mięso), dziczyzna (6%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Wołowina i kurczak:
Wołowina (35%, płuca, serca, nerki, mięso, wymiona), kurczak (30%, wątróbki, mięso, żołądki, szyjki), węglan wapnia, chlorek sodu.
Wołowina i serca:
Wołowina (48%, mięso, płuca, wątroby, nerki, wymiona), serca (17%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Wołowina i jagnięcina:
Wołowina (39%, serca, mięso, wymiona, nerki), jagnięcina (26%, wątróbki, płuca), węglan wapnia, chlorek sodu.
Wołowina i kurczak z sercami kaczymi:
Wołowina (37%, mięso, płuca, serca, wymiona, nerki), wątróbki z kurczaka (20%), kacze serca (8%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Wołowina:
Wołowina (65%, mięso, serca, wątroby, płuca, wymiona, nerki), węglan wapnia, chlorek sodu.
Wołowina i indyk z krewetkami:
Wołowina (36%, mięso, płuca, serca, nerki, wymiona), indyk (25%, wątróbka, serca), krewetki (4%), węglan wapnia, chlorek sodu
Wołowina, indyk i królik:
Wołowina (34%, mięso, płuca, serca, nerki, wymiona), indyk (17%, wątróbki, serca), mięso z królika (14%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Wołowina, dorsz i korzeń pietruszki:
Wołowina (45%, płuca, wątroby, serca, nerki), dorsz (20%), korzeń pietruszki (2%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Wołowina i sarnina z żurawiną:
Wołowina (57%, mięso, wątroby, płuca, serca, nerki, wymiona), sarnina (8%), żurawina (1%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Kurczak i indyk z sercami kaczymi:
Kurczak (44%, wątróbki, żołądki, mięso, tłuszcz), serca indycze (20%), serca kacze (6%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Indyk i kurczak z krewetkami:
Indyk (40%, serca, wątróbki, żołądki), kurczak (21%, mięso, szyjki, wątróbki), krewetki (6%), tłuszcz z kurczaka, węglan wapnia, chlorek sodu.
Kurczak i indyk z królikiem:
Kurczak (44%, wątróbki, mięso, żołądki, szyjki), serca z indyka (16%), mięso z królika (10%), tłuszcz z kurczaka, węglan wapnia, chlorek sodu.
Indyk z jagnięciną:
Indyk (57%, serca, wątróbki, mięso, żołądki), płuca jagnięce (10%), tłuszcz kurzy, węglan wapnia, chlorek sodu.
Indyk i wątróbki kurze:
Indyk (55%, serca, żołądki, mięso), kurczak (15%, wątróbki, tłuszcz), węglan wapnia, chlorek sodu.
Kurczak z łososiem:
Kurczak (60%, żołądki, wątróbki, mięso, serca, tłuszcz), łosoś (10%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Dodatki:
Dodatki dietetyczne na 1 kg:
200 j.m. 3a671, 0,75 mg 3b202, 1,4 mg 3b503, 25 mg 3b605.
Wołowina, dorsz i korzeń pietruszki:
0,75 mg 3b202, 1,4 mg 3b503, 25 mg 3b605.
Kurczak i indyk z sercami kaczymi:
200 j.m. 3a671, 0,75 mg 3b202, 1,4 mg 3b503, 25 mg 3b605, 1 mg 3b405.
Składniki analityczne
Białko surowe 11.5 %
Tłuszcz surowy 6.5 %
Włókno surowe 0.5 %
Popiół surowy 1.8 %
Wilgotność 79.0 %
Tauryna 0.8 %