Skład
Kurczak, szpinak, maliny, pestki dyni:
Kurczak (68%: żołądek, wątroba, mięso, serca, tłuszcz), szpinak (2%), maliny (0,7%), pestki dyni (0,3%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Wołowina, burak, jeżyny, mniszek lekarski:
Wołowina (68%: mięso, serca, płuca, wątroba, wymię, żwacze), czerwone buraki (1,8%), jeżyny (1%), mniszek lekarski (0,2%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Jagnięcina, amarantus, żurawina, olej z łososia:
Jagnięcina (68%: serca, płuca, wątroba, żwacze), amarantus (2%), żurawina (0,8%), olej z łososia, węglan wapnia (0,2%), chlorek sodu.
Indyk, burak liściowy, owoce dzikiej róży, olej lniany:
Indyk (68%: serca, mięso, wątroba, szyjki), burak liściowy (2,5%), owoce dzikiej róży (0,3%), olej lniany (0,2%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Kurczak, szpinak, maliny, pestki dyni / Indyk, burak liściowy, owoce dzikiej róży, olej lniany:
Witamina D3 (200 j.m./kg), jod jako bezwodny jodan wapnia (0,75 mg/kg), jednowodny siarczan manganu(II) (1,4 mg/kg), cynk (25 mg/kg), miedź jako pięciowodny siarczan miedzi(II) (1 mg/kg).
Wołowina, burak, jeżyny, mniszek lekarski / Jagnięcina, amarantus, żurawina, olej z łososia:
Witamina D3 (200 j.m./kg), jod jako bezwodny jodan wapnia (0,75 mg/kg), jednowodny siarczan manganu(II) (1,4 mg/kg), cynk (25 mg/kg).
Składniki analityczne
Białko surowe 10.0 %
Tłuszcz surowy 5.2 %
Włókno surowe 0.5 %
Popiół surowy 2.5 %
Wilgotność 80.0 %