Skład
Wołowina i kurczak:
40% wołowina (płuca, mięso, serca, wątroby, nerki, wymiona), 28% kurczaka (mięso, wątroby, żołądki, szyjki), węglan wapnia, olej z łososia (0,2 %), chlorek sodu.
Indyk:
Wieprzowina (53%, w tym serce, wątroba, płuca, mięso), bulion z indyka (28,5%), indyk (15%, w tym serce, żołądek, szyja), składniki mineralne, olej z krokosza barwierskiego, olej z łososia.
Dodatki
Dodatki dietetyczne na kg:
Witamina D3 (200 j.m./kg), wapń [w postaci bezwodnego jodanu wapnia] (0,75 mg/kg), mangan [w postaci jednowodnego siarczanu manganu (II)] (1,4 mg/kg), cynk [w postaci jednowodnego siarczanu cynku] (25 mg/kg).
Indyk:
Witamina D3 (200 j.m./kg), mangan [jako jednowodny siarczan manganu (II)] (1,4 mg/kg), cynk [jako jednowodny siarczan cynku] (25 mg/kg), miedź [jako pięciowodny siarczan miedzi (II)] (0,5 mg/kg).
Składniki analityczne
Białko surowe 11.0 %
Tłuszcz surowy 8.0 %
Włókno surowe 0.5 %
Popiół surowy 2.0 %
Wilgotność 77.0 %