Skład:
Indyk i pomidor
Indyk (56%), pomidor (4%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Indyk i łosoś:
Indyk (45%), łosoś (7,5%), pstrąg, węglan wapnia, chlorek sodu.
Indyk:
Indyk (60%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Indyk i ser:
Indyk (55%), ser (4%), węglan wapnia, chlorek sodu.
Indyk i pstrąg:
Indyk (45%), pstrąg (7,5%), łosoś, węglan wapnia, chlorek sodu.
Dodatki:
Dodatki dietetyczne:
Witamina A (4000 j.m./kg), witamina D3 (200 j.m./kg), pięciowodny siarczan miedzi (II) (2 mg/kg), jednowodny siarczan cynku (14,7 mg/kg), jednowodny siarczan manganu (1,4 mg/kg), bezwodny jodan wapnia (0,1 mg/kg), jednowodny siarczan żelaza (II) (5,7 mg/kg), tauryna (650 mg/kg).
Składniki analityczne
Białko surowe 11.2 %
Tłuszcz surowy 5.0 %
Włókno surowe 0.5 %
Popiół surowy 1.8 %
Wilgotność 81.0 %
Tauryna 0.65 %