Skład:
Tuńczyk z leszczem:
Tuńczyk (70%), leszcz (5%), bulion rybny (24%), brązowy ryż (1%).
Tuńczyk i sardele:
Tuńczyk (60%), sardele (5%), algi morskie (10%), bulion rybny (24%), ryż (1%).
Tuńczyk i krewetki:
Tuńczyk (54%), krewetki pacyficzne (20%), bulion rybny (24%), ryż (2%).
Kurczak i dziki ryż:
Pierś z kurczaka (75%), bulion z kurczaka (24%), dziki ryż (1%).
Pierś z kurczaka i szparagi:
Pierś z kurczaka (70%), bulion z kurczaka (23%), szparagi (5%), ryż (2%).
Kurczak i dynia:
Pierś z kurczaka (50%), dynia (25%), bulion z kurczaka, ryż.
Składniki analityczne
Białko surowe 18.0 %
Tłuszcz surowy 0.4 %
Włókno surowe 0.1 %
Popiół surowy 1.0 %
Wilgotność 77.0 %