SKŁAD:
jagnięcina:
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, filety 85%
(jagnięcina 8%), sos mięsny 9,6%, zioła i owoce 1,5% (goździk, cytrusy,
rozmaryn, kurkuma), jagody 0,5%, minerały 1%, olej z łososia 1%,
mannanooligosacharydy 0,5%, fruktooligosacharydy 0,5%, inulina
0,4%.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:
białko surowe 10%, tłuszcz surowy 5%,
popiół surowy 2,3%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 82,0%, wapń
0,3%, fosfor 0,2%, sód 0,5%.
DODATKI DIETETYCZNE W 1 KG:
witamina D3 (E671) 280 j.m., witamina E (3a700) 120 mg, cynk
(3b606)15 mg, żelazo (3b103) 12 mg, mangan (3b502) 3,5 mg, jod (3b201) 0,8 mg, miedź (E4) 0,6 mg,
biotyna (3a880) 0,2 mg.
ENERGIA METABOLICZNA: 865 kcal/kg
Nie zawiera sztucznych substancji aromatyzujących oraz konserwantów.