Skład
Kurczak z sercami kurzymi:
Mięso z kurczaka (58%), serca z kurczaka (4%), suszone jagody (1%), mąka grochowa, lignoceluloza, olej z łososia (0,5%).
Wołowina ze żwaczami:
Wołowina (36%), kurczak (22%), żwacze (4%), kolagen (1%), mączka z grochu, lignoceluloza, olej z łososia (0,5%).
Jagnięcina z gryką:
Jagnięcina (36%), kurczak (22%), kasza gryczana (4%), jabłko (1%), mąka grochowa, lignoceluloza, olej z łososia (0,5%).
Ryba ze skórą rybną:
Ryby (36%), kurczak (22%), skóra rybia (4%), olej z łososia (1,5%), mączka z grochu, lignoceluloza.
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Witamina A (800 j.m./kg), witamina D3 (200 j.m./kg), witamina E (100 mg/kg), witamina B1 (1,3 mg/kg), biotyna (0,5 mg/kg), cynk (10 mg/kg), żelazo (8 mg/kg), mangan (2 mg/kg), jod (0,5 mg/kg).
Składniki analityczne
Białko surowe 8.5 %
Tłuszcz surowy 5.0 %
Włókno surowe 0.3 %
Popiół surowy 2.8 %
Wapń 0.3 %
Fosfor 0.3 %
Wilgotność 78.0 %
Sód 0.5 %