Skład
Kurczak z jagnięciną:
Kurczak (85%, składający się z mięsa kurczaka, wątroby, serc, szyjek, żołądków), jagnięcina (10%), ryż (3,5%), bulion (1%), kolagen (0,5%).
Wołowina z rybą:
Wołowina (85%, składająca się z wołowiny, wątroby, serc), ryby (10%), ryż (3,6%), bulion (0,9%), kolagen (0,5%).
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 (250 j.m./kg), witamina E (100 mg/kg), cynk (12 mg/kg), żelazo (10 mg/kg), mangan (2 mg/kg), jod (0,7 mg/kg), miedź (0,5 mg/kg), biotyna (0,2 mg/kg).
Składniki analityczne
Białko surowe 13.0 %
Tłuszcz surowy 9.0 %
Włókno surowe 0.5 %
Popiół surowy 6.3 %
Wilgotność 68.0 %