Skład
z łodygami trybuli i kwiatami malwy:
Zielony owies*, liście mięty pieprzowej, babka lancetowata, zielona pszenica*, łodygi selera, łodygi trybuli (6%), liście malin, kwiaty malwy (4%), łodygi szpinaku, kwiaty słonecznika.
*tylko liście i łodygi.
z liśćmi malin i kwiatami otrębów:
Zielony owies*, liście mniszka lekarskiego, liście pokrzywy, babka lancetowata, liście malin (8%), zielona pszenica*, czerwone kwiaty chabru bławatka (6%), niebieskie kwiaty chabru bławatka (6%), łodygi pietruszki, łodygi kopru.
*tylko liście i łodygi.
z liśćmi mięty pieprzowej i kwiatami rumianku:
Owies zielony*, liście mięty pieprzowej (11%), babka lancetowata, zielona pszenica*, skrzyp polny, liście brzozy, liście jeżówki, łodygi kolendry, łodygi selera, stokrotka pospolita, kwiaty koniczyny łąkowej, kwiaty rumianku (2%).
*tylko liście i łodygi.