Skład:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, produkty uboczne pochodzenia roślinnego (0,4% inuliny, 0,2% psyllium, 0,02% nagietka), mięczaki i skorupiaki (0,1% proszku z omułka zielonowargowego), minerały.
Dodatki na kg:
Dodatki dietetyczne:
witamina D3 200 j.m., witamina E 100 mg, biotyna 100 mcg, tauryna 100 mg, L-karnityna 200 mg, DL-metonina 200 mg, mangan (jako jednowodny siarczan manganu(II)) 3 mg, cynk (jako jednowodny siarczan cynku) 20 mg.
Dodatki sensoryczne:
ekstrakt z zielonej herbaty 200 mg.
Wartość energetyczna/ 100 g:
(ME FEDIAF, 2013): 0,34 MJ / 80,1 kcal
Składniki analityczne
Białko surowe 8.0 %
Tłuszcz surowy 4.0 %
Włókno surowe 1.0 %
Popiół surowy 1.5 %
Wapń 0.33 %
Fosfor 0.22 %
Biotyna 150.0 mcg
Wilgotność 81.5 %
L-karnityna 200.0 mg
Mangan 3.0 mg
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.09 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.6 %
Tauryna 100.0 mg
Cynk 20.0 mg
Witamina D 3 250.0 IU
Witamina E (Tokoferol) 200.0 mg
metionina 200.0 mg