Skład:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, produkty uboczne pochodzenia roślinnego (0,4% inuliny, 0,2% psyllium), minerały.
Dodatki na kg:
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 200 j.m., witamina E 100 mg, biotyna 100 mcg, tauryna 100 mg, L-karnityna 200 mg, DL-metionina 200 mg, mangan (jako jednowodny siarczan manganu(II)) 3 mg, cynk (jako jednowodny siarczan cynku) 20 mg.
Wartość energetyczna/ 100 g:
(ME FEDIAF, 2013): 0,36 MJ / 85,3 kcal
Składniki analityczne
Białko surowe 8.0 %
Tłuszcz surowy 4.5 %
Włókno surowe 0.4 %
Popiół surowy 1.5 %
Wapń 0.38 %
Fosfor 0.28 %
Biotyna 100.0 mcg
Wilgotność 81.5 %
L-karnityna 200.0 mg
Mangan 3.0 mg
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.1 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.71 %
Tauryna 100.0 mg
Cynk 20.0 mg
Witamina D 3 200.0 IU
Witamina E (Tokoferol) 100.0 mg
metionina 200.0 mg