Skład:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, produkty uboczne pochodzenia roślinnego (0,4% inuliny, 0,2% psyllium), oleje i tłuszcze (0,2% oleju rybnego), mięczaki i skorupiaki (0,1% proszku z omułka zielonowargowego), minerały.
Dodatki na kg:
Dodatki dietetyczne:
witamina D3 200 j.m., witamina E 100 mg, biotyna 100 mcg, tauryna 100 mg, mangan (jako jednowodny siarczan manganu(II)) 3 mg, cynk (jako jednowodny siarczan cynku) 20 mg.
Wartość energetyczna /100 g:
(ME FEDIAF, 2013) 0,371 MJ / 88,6 kcal
Składniki analityczne
Białko surowe 8.2 %
Tłuszcz surowy 4.8 %
Włókno surowe 0.4 %
Popiół surowy 1.5 %
Wapń 0.34 %
Fosfor 0.27 %
Biotyna 100.0 mcg
Wilgotność 81.0 %
Mangan 3.0 mg
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.16 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.85 %
Tauryna 100.0 mg
Cynk 20.0 mg
Witamina D 3 200.0 IU
Witamina E (Tokoferol) 100.0 mg