Skład:
mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, roślinne produkty uboczne (0,4% inulina, 0,2% nasiona płesznika), oleje i tłuszcze (0,2% oleju rybnego), substancje mineralne.
Dodatki na kg:
Dodatki dietetyczne:
witamina D3 250 j.m., witamina E 150 mg, biotyna 150 mcg, tauryna 100 mg, mangan (jako jednowodny siarczan manganu(II)) 3 mg, cynk (jako jednowodny siarczan cynku) 20 mg.
Energia/ 100 g:
(ME FEDIAF, 2013): 0,39 MJ / 92,3 kcal
Składniki analityczne
Białko surowe 8.0 %
Tłuszcz surowy 5.5 %
Włókno surowe 0.4 %
Popiół surowy 1.5 %
Wapń 0.36 %
Fosfor 0.29 %
Biotyna 150.0 mcg
Wilgotność 81.0 %
Mangan 3.0 mg
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.16 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.81 %
Tauryna 100.0 mg
Cynk 20.0 mg
Witamina D 3 250.0 IU
Witamina E (Tokoferol) 150.0 mg