Skład:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (w tym 8% wołowiny, 0,05% siarczanu chondroityny), ryby i produkty uboczne pochodzenia rybnego (w tym 8% łososia), składniki mineralne, produkty uboczne pochodzenia roślinnego (0,2% nasiona babki płesznik, 0,2% inuliny, 0,02% nagietka), mięczaki i skorupiaki (w tym 0,05% glukozaminy z tkanek zwierzęcych).
Dodatki na kg:
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 175 j.m., witamina E 150 j.m., witamina C 335 mg, biotyna 150 mcg, tauryna 100 mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi(II)) 1 mg, mangan (jednowodny siarczan manganu(II)) 3 mg, cynk (jednowodny siarczan cynku) 20 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,1 mg.
Wartość energetyczna / 100 g:
(ME FEDIAF, 2021): 0,365 MJ / 87 kcal
Składniki analityczne
Białko surowe 9.0 %
Tłuszcz surowy 5.5 %
Włókno surowe 0.4 %
Popiół surowy 1.9 %
Wapń 0.3 %
Fosfor 0.25 %
Wilgotność 82.0 %
Sód 0.19 %
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.2 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.8 %