Skład:
mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, roślinne produkty uboczne (0,4% inulina, 0,2% nasiona płesznika), oleje i tłuszcze (0,2% olej rybny), mięczaki i skorupiaki (0,1% sproszkowana nowozelandzka małża zielona), substancje mineralne.Dodatki na kg:
Dodatki dietetyczne:
witamina D3 200 j.m., witamina E 100 mg, biotyna 100 mcg, tauryna 100 mg, L-karnityna 200 mg, mangan (jako jednowodny siarczan manganu(II)) 3 mg, cynk (jako jednowodny siarczan cynku) 20 mg.
Energia / 100g:
(ME FEDIAF, 2013) 0,285 MJ / 68,2 kcal
Składniki analityczne
Białko surowe 8.5 %
Tłuszcz surowy 3.0 %
Włókno surowe 1.5 %
Popiół surowy 2.0 %
Wapń 0.35 %
Fosfor 0.28 %
Biotyna 100.0 mcg
Wilgotność 82.5 %
L-karnityna 200.0 mg
Mangan 3.0 mg
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.07 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.6 %
Tauryna 100.0 mg
Cynk 20.0 mg
Witamina D 3 200.0 IU
Witamina E (Tokoferol) 100.0 mg