Skład:
mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (14% kurczak), produkty uboczne pochodzenia roślinnego (0,4% inulina, 0,2% psyllium), minerały.
Dodatki na kg:
Dodatki dietetyczne:
witamina D3 200 j.m., witamina E 100 mg, biotyna 100 mcg, tauryna 100 mg, mangan (jednowodny siarczan manganu(II)) 3 mg, cynk (jednowodny siarczan cynku) 20 mg.
Wartość energetyczna / 100 g:
(ME FEDIAF, 2013) 0,36 MJ / 86,2 kcal
Składniki analityczne
Białko surowe 8.0 %
Tłuszcz surowy 4.8 %
Włókno surowe 0.5 %
Popiół surowy 1.5 %
Wapń 0.38 %
Fosfor 0.3 %
Biotyna 100.0 mcg
Wilgotność 81.5 %
Mangan 3.0 mg
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.08 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.9 %
Tauryna 100.0 mg
Cynk 20.0 mg
Witamina D 3 200.0 IU
Witamina E (Tokoferol) 100.0 mg