Skład:
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego 43% (w tym świeży indyk 4%), produkty pochodzenia roślinnego, warzywa (groszek), oleje i tłuszcze (w tym olej z łososia 0,5%), drożdże 1,5%, substancje mineralne, siarczan chondroityny 0,03%, glukozamina 0,02%.
Składniki analityczne:
białko surowe - 30%, tłuszcz surowy - 17%, popiół surowy – 7,5%, włókno surowe - 3%, kwasy tłuszczowe Omega-6 - 1,2%, kwasy tłuszczowe Omega-3 - 0,15%.
Dodatki dietetyczne/kg:
Witamina A - 15000 IU, Witamina D3 - 1500 IU, Witamina E - 500 mg, Cynk (siarczan cynku, jednowodny) - 110 mg, Żelazo (siarczan żelaza (II), jednowodny) - 100 mg, Mangan (tlenek manganu (II)) - 40 mg, Miedź (siarczan miedzi (II), pięciowodny) - 10 mg, Jod (jodan wapnia, bezwodny) - 2 mg, Selen (selenian sodu) - 0,3 mg.
Dodatki technologiczne: przeciwutleniacze.