Skład
wieprzowina 29% (płuca, serca, mięso wieprzowe, przełyki), rosół, kurczak 15% (wątroba, żołądki), wołowina 6% (wymiona), bażant 5%, jaja 5%, dynia 4%, makaron 4%, nasiona psyllium 0,3%, węglan wapnia, olej z łososia 0,2%, chlorek potasu, trójpolifosforan
Składniki analityczne
białko – 10%, oleje i tłuszcze surowe – 6%, popiół surowy – 2%, włókno surowe – 0,3%, wilgotność – 78%, wapń – 0,3%, fosfor – 0,25%.
Dodatki dietetyczne
Witamina D3 (cholekalcyferol) – 450 IU, Witamina E (octan dl-alfa-tokoferylu) – 40 mg, E6/Cynk (tlenek cynku) – 30 mg, E4/Miedź (siarczan miedzi pięciowodny) – 3 mg, E5/Mangan (tlenek manganu) – 2 mg, E2/Jod (jodan wapnia) – 0,3 mg.