Skład:
Wołowina z gruszką i tymiankiem:
75% wołowiny (składającej się z płuc wołowych, serc wołowych, wołowiny, wątroby wołowej), 22,1% bulionu wołowego, 1,5% gruszki, 1,0% składników mineralnych, 0,2% tymianku, 0,1% inuliny, 0,1% spiruliny.
Dodatki na kg:
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 280 j.m., witamina E 35 j.m., cynk (jednowodny siarczan cynku) 21 mg, mangan ( jednowodny siarczan(ll) manganu) 0,8 mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi(II)) 1,8 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 1,4 mg, tauryna 550 mg.
Energia: ME (FEDIAF, 2021) 500 kJ / 120 kcal.
Składniki analityczne
Białko surowe 10.8 %
Tłuszcz surowy 8.0 %
Włókno surowe 0.4 %
Popiół surowy 2.5 %
Fosfor 0.26 %
Wilgotność 76.0 %
Potas 0.27 %