Edycja limitowana: Wiosenne menu Feringa Single Meat, wołowina z gruszką

Właściwości:

  • Przygotowano z miłością i starannością w Austrii, smakuje jak domowe.
  • 75% mięsa lub ryby i pełnowartościowych podrobów.
  • Monoproteinowe receptury: pojedyncze źródło białka.
  • Bezzbożowa receptura zgodna z dobrostanem gatunku, z dodatkową porcją troski, kreatywności i różnorodności.
  • Harmonijna kompozycja warzyw i ziół, rosnących w rodzimych ogródkach.
  • Szczera deklaracja: użyto wyłącznie składniki podane w składzie.
  • Autentyczny smak: bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów.


Wybierz wariant:

Od 50,00 zł
Cena z VAT

Skład:
Wołowina z gruszką i tymiankiem:
75% wołowiny (składającej się z płuc wołowych, serc wołowych, wołowiny, wątroby wołowej), 22,1% bulionu wołowego, 1,5% gruszki, 1,0% składników mineralnych, 0,2% tymianku, 0,1% inuliny, 0,1% spiruliny.
Dodatki na kg:
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 280 j.m., witamina E 35 j.m., cynk (jednowodny siarczan cynku) 21 mg, mangan ( jednowodny siarczan(ll) manganu) 0,8 mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi(II)) 1,8 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 1,4 mg, tauryna 550 mg.
Energia: ME (FEDIAF, 2021) 500 kJ / 120 kcal.

Składniki analityczne

Białko surowe 10.8 %
Tłuszcz surowy 8.0 %
Włókno surowe 0.4 %
Popiół surowy 2.5 %
Fosfor 0.26 %
Wilgotność 76.0 %
Potas 0.27 %