Skład
Kurczak:
75% kurczaka składającego się z: mięso kurczaka, serce kurczaka, żołądek kurczaka, wątroba kurczaka, skóra kurczaka, 20,8% bulion z kurczaka, 3,5% dynia, 0,5% kocimiętka, 0,1% składniki mineralne, 0,1% spirulina.
Królik:
75% królika składające się z: mięso królika, wątroba królika, serce królika, płuca królika, 20,8% bulion z królika, 3,5% pasternak, 0,5% kocimiętka, 0,1% składniki mineralne, 0,1% spirulina.
Dodatki na kg:
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 130 j.m., Witamina E 40 j.m., Żelazo (jednowodny siarczan żelaza) 21 mg, Cynk (jako siarczan cynku, monohydrat) 20 mg, Mangan (jako jednowodny siarczan manganu(ll)) 2,7 mg, Jod (jako jodan wapnia, bezwodny) 0,5 mg, Miedź (jako pięciowodny siarczan miedzi(II)) 2,7 mg, Selen 0,1 mg, Tauryna 1000 mg.
Kurczak:
Energia na 100 g: ME (FEDIAF, 2021) 406 kJ / 97 kcal.
Królik:
Energia na 100 g: ME (FEDIAF, 2020) 382 kJ / 91 kcal.
Składniki analityczne
Białko surowe 11.1 %
Tłuszcz surowy 5.6 %
Włókno surowe 0.3 %
Popiół surowy 1.8 %
Wapń 0.2 %
Fosfor 0.16 %
Wilgotność 80.0 %