Skład
Zboża, mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, produkty uboczne pochodzenia roślinnego, oleje i tłuszcze, minerały.
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Witamina A (12.000 j.m./kg), witamina D3 (1200 j.m./kg), witamina E (80 mg/kg), witamina B1 (10 mg/kg), witamina B2 (15 mg/kg), witamina B6 (15 mg/kg),witamina B12 (70 mcg/kg), D-pantotenian wapnia (30 mg/kg), niacyna (60 mg/kg), kwas foliowy (3 mg/kg), biotyna (230 mcg/kg), żelazo [jako siarczan żelazawy jednowodny] (140 mg/kg), cynk [jako chelat glicyny cynku hydrat, (stały)] (120 mg/kg), mangan [jako tlenek manganu (II)] (12 mg/kg), miedź [jako chelat glicyny miedzi (II), hydrat (stały)] (15 mg/kg), jod [jako jodan wapnia, bezwodny] (1,60 mg/kg), selen [jako selenin sodu] (0,2 mg/kg).
Składniki analityczne
Białko surowe 22.0 %
Tłuszcz surowy 8.0 %
Włókno surowe 2.7 %
Popiół surowy 10.0 %
Wapń 2.8 %
Fosfor 1.6 %
Sód 0.45 %
Energia metaboliczna 3.875 kcal