Skład:
Indyk w sosie pomidorowym:
42% mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (kurczak, 10% indyka, wieprzowina), warzywa (4% pomidorów, groch), minerały.
Łosoś w sosie ziołowym:
38% mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (kurczak, wieprzowina, indyk), ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego (6% łososia), warzywa (groch), minerały, bazylia (0,015%), majeranek (0,005%), pietruszka (0,005%).
Kurczak w sosie marchewkowym:
42% mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (14% kurczaka, indyk, wieprzowina), warzywa (4% marchewki, groch), minerały.
Jagnięcina w sosie ziołowym:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (40%, w tym kurczak, 8% jagnięcina, wołowina, wieprzowina), minerały, warzywa, produkty uboczne pochodzenia roślinnego, mleko i produkty mleczne, rozmaryn (0,06%).
Dodatki:
Dodatki fizjologiczne
Witamina D3 (200 j.m./kg), jod [E2] (0,1 mg/kg), miedź [E4] (1 mg/kg), mangan [E5] (1,4 mg/kg), cynk [E6] (11,4 mg/ kg), tauryna (0,6 g/kg).
Składniki analityczne
Białko surowe 9.0 %
Tłuszcz surowy 5.0 %
Włókno surowe 0.4 %
Popiół surowy 1.8 %
Wilgotność 82.0 %