Skład
zbożą, nasiona (min. 10 % obranych orzeszków ziemnych), owoce (min. 5 % świeżych owoców), białkowy ekstrakt roślinny, produkty pochodzenia roślinnego, cukier, substancje mineralne, l-lizyna, metionina, ekstrakt z yucca schidigera, fruktooligosacharydy, witaminy, mikroelementy.
Składniki analityczne
Białko surowe 15.0 %
Tłuszcz surowy 16.0 %
Włókno surowe 3.0 %
Popiół surowy 6.5 %
Wapń 0.9 %
Fosfor 0.3 %
Magnez 0.15 %
treonina 0.5 %
tryptofan 0.15 %
Potas 0.5 %
Lizyna 0.8 g
Cystyna 0.25 %
Metionina 0.35 %
Sód 0.12 %
Oleje i tłuszcze 16.0 %
metionina / cystyna 0.25 %
lizyna 0.8 %