Skład
Indyk z zielona fasolką:
Mięso i zwierzęce produkty uboczne (w tym 4% indyka), roślinne ekstrakty białkowe, ryby i rybne produkty uboczne, roślinne produkty uboczne, oleje i tłuszcze, minerały, warzywa (0,6% suszonej zielonej fasoli, co odpowiada 5,4% zielonej fasoli), cukier.
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Witamina A (1230 j.m./kg), witamina D3 (171 j.m./kg), witamina E (325 j.m./kg), żelazo (14 mg/kg), wapń [w postaci bezwodnego jodanu wapnia] (0,43 mg/kg), miedź [w postaci pięciowodnego siarczanu miedzi] (1,1 mg/kg), mangan [w postaci jednowodnego siarczanu manganu] (2 mg/kg), cynk [w postaci jednowodnego siarczanu cynku] (21 mg/kg), tauryna (560 mg/kg).
Składniki analityczne
Białko surowe 13.0 %
Tłuszcz surowy 3.6 %
Włókno surowe 0.6 %
Popiół surowy 2.3 %
Błonnik 0.5 %
Wilgotność 78.0 %
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.1 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 1.1 %