Skład
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, ryby i produkty uboczne pochodzenia rybnego (łosoś 4%), jaja i produkty jajeczne, zboża, produkty uboczne pochodzenia roślinnego (włókno grochu 1,4%), minerały, drożdże, oleje i tłuszcze, różne cukry.
Wysokostrawne składniki: wieprzowina (wątroba, nerki), produkty uboczne z kurczaka i indyka, suszone jajo, mąka ryżowa, olej rybi.
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Witamina A (1680 j.m./kg), witamina D3 (235 j.m./kg), żelazo (16 mg/kg), jod (0,61 mg/kg), miedź (1,5 mg/kg), mangan (2,8 mg/kg), cynk (29 mg/kg), tauryna (3 459 mg/kg).
Dodatki sensoryczne:
Aromaty.
Składniki analityczne
Białko surowe 11.0 %
Tłuszcz surowy 6.3 %
Włókno surowe 0.6 %
Popiół surowy 2.2 %
Wilgotność 76.4 %
Potas 0.22 %
Sód 0.19 %
Tauryna 1700.0 %
Energia metaboliczna 1104.0 kcal