Skład
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (w tym 8% kurczaka), jaja i produkty jajeczne, zboża, ryby i produkty uboczne z ryb, oleje i tłuszcze, drożdże, składniki mineralne, różne cukry.
Źródła białka: Wieprzowina (wątroba, plazma, tchawica, nerka), jajko, produkty uboczne z kurczaka, drożdże, produkty uboczne z łososia, ryż.
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Witamina A (1 808 j.m./kg), witamina D3 (252 j.m./kg), witamina E (274 j.m./kg), monohydrat siarczanu żelazawego (17 mg/kg), jodan wapnia bezwodny (0,65 mg/kg), pentahydrat siarczanu miedzi(II) (1,6 mg/kg), monohydrat siarczanu manganu (3,0 mg/kg), tauryna (1 188 mg/kg).
Dodatki sensoryczne:
Aromaty.
Składniki analityczne
Białko surowe 8.5 %
Tłuszcz surowy 6.6 %
Włókno surowe 0.5 %
Popiół surowy 1.7 %
Wapń 0.17 %
Fosfor 0.11 %
Wilgotność 80.0 %
Potas 0.34 %
Sód 0.07 %
EPA/DHA 0.11 %