Skład
mięso i produkty pochodne mięsa, ryba i produkty pochodne ryby (4% łososia), składniki mineralne, zboża, produkty pochodne roślin, różne rodzaje cukrów
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
witamina A (985 j.m./kg), witamina D3 (135 j.m./kg), witamina E (250 j.m./kg), witamina E1 (28 mg/kg), [3b202] (0,55 mg/kg), witamina E4 (3,5 mg/kg), witamina E5 (5,08 mg/kg), [3b605] (69 mg/kg)
Składniki analityczne
Białko surowe 9.5 %
Tłuszcz surowy 4.5 %
Włókno surowe 0.6 %
Popiół surowy 2.6 %
Wapń 0.16 %
Fosfor 0.16 %
Magnez 0.02 %
Chlorki 0.42 %
Wilgotność 80.7 %
Potas 0.15 %
Sód 0.36 %
siarka 0.2 %