Skład
Sacharoza, cytrynian sodu, cukier winogronowy.
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Witamina A (900 000 j.m./kg), witamina D3 (72 000 (j.m./kg), witamina B1 (540 mg/kg), witamina B2 (774 mg/kg), witamina B6 (180 mg/kg), witamina C (11 100 mg/kg), nikotynamid (3600 mg/kg).
Dodatki technologiczne:
Kwas cytrynowy (14 330 mg/kg), kwas sorbowy z sorbinianu potasu (1 400 mg/kg), butylohydroksytoluen [BHT] (180 mg/kg), butylohydroksyanizol [BHA] (180 mg/kg), galan propylu (75 mg/kg), bentonit (2 500 mg/kg).
Dodatki sensoryczne:
olej pomarańczowy (940 mg/kg).
Składniki analityczne
Tłuszcz surowy 0.5 %
Włókno surowe 0.02 %
Popiół surowy 0.75 %
Wilgotność 72.2 %
Sód 0.88 %