Skład:
Wołowina, jagnięcina i drób:
Wołowina (40%: serca, mięso, wątroba, płuca, żwacze), jagnięcina (15%: serca, mięso, wątroba, płuca, żwacze ), drób (15%: serca, mięso, wątroba, żołądki, szyjki), 1% składników mineralnych, 29% bulionu mięsnego.
Wołowina, kurczak i cielęcina:
Wołowina (40%: serca, mięso, wątroba, płuca, żwacze), kurczak (15%: serca, mięso, wątroba, żołądki, szyjki), cielęcina (15%: żwacze, serca, płuca), 1% składników mineralnych, 29% bulionu mięsnego.
Wołowina, kurczak i dziczyzna:
Wołowina (40%: serca, mięso, wątroba, płuca, żwacze), kurczak (15%: serca, mięso, wątroba, żołądki, szyjki), dziczyzna 15%, 1% składników mineralnych, 29% bulionu mięsnego.
Dodatki na 1 kg
Dodatki fizjologiczne:
Witamina D3 200 j.m., witamina E 30 mg,cynk (siarczan cynku, monohydrat) 15 mg, mangan (siarczan manganu(II), monohydrat) 3 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,75 mg, biotyna 300 mcg.-->
Składniki analityczne
Białko surowe 10.8 %
Tłuszcz surowy 8.0 %
Włókno surowe 0.4 %
Popiół surowy 2.3 %
Wilgotność 76.0 %