Skład
35% składa się z żołądków z kurczaka, mięsa z kurczaka, serc z kurczaka, wątróbek z kurczaka, szyjek z kurczaka, 30,8% bulionu, 30% składa się z serc wołowych, mięsa wołowego, wątróbek wołowych, płuc wołowych, 2% ryżu, 1% włókna buraczanego, 1% minerałów, 0,2% oleju z krokosza barwierskiego.
Źródło węglowodanów: ryż.
Dodatki/kg
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 200 j.m., witamina E 20 j.m., biotyna 300 mcg, cynk (siarczan cynku, jednowodny) 25 mg, mangan (siarczan manganu(II), jednowodny) 1,4 mg.
Wartość energetyczna/100g
E (FEDIAF, 2021) 439 kJ / 105 kcal.
Składniki analityczne
Białko surowe 10.4 %
Tłuszcz surowy 6.5 %
Włókno surowe 1.1 %
Popiół surowy 2.0 %
Wilgotność 77.0 %
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.1 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.5 %
Skrobia 1.5 %
cukier ogółem 0.1 %