Skład
54% indyka (serce, wątroba, żołądki, szyjki), 34,3% bulionu, 10% dyni, 1% minerałów, 0,5% oleju z łososia, 0,2% łusek psyllium.
Lekkostrawne surowce: indyk, dynia, olej z łososia.
Środek pęczniejący: łuski psyllium.
Dodatki na 1 kg
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 200 j.m., witamina E 20 mg, biotyna 300 mcg, cynk (jednowodny siarczan cynku) 25 mg, mangan (jednowodny siarczan manganu(II)) 1,4 mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi(II)) 1 mg, jod (bezwodny jodan wapnia) 0,75 mg.
Składniki analityczne
Białko surowe 9.8 %
Tłuszcz surowy 3.4 %
Włókno surowe 0.4 %
Popiół surowy 2.3 %
Wilgotność 81.0 %
Potas 0.24 %
Sód 0.2 %