Skład
50% kurczaka (serca, żołądki, wątróbki, mięso, szyjki), 38,3% bulionu, 10% pasternaków, 1% składników mineralnych, 0,5% oleju z łososia, 0,2% łusek psyllium.
Lekkostrawne substancje: kurczak, pasternaki, olej z łososia.
Środek pęczniejący: łuski psyllium.
Dodatki na 1 kg:
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 200 j.m., witamina E 20 j.m., biotyna 300 mcg, cynk (jako jednowodny siarczan cynku) 25 mg, mangan (jako jednowodny siarczan manganu(II)) 1,4 mg, miedź (jako pięciowodny siarczan miedzi(II)) 1 mg, jod (jako bezwodny jodan wapnia) 0,75 mg.
Składniki analityczne
Białko surowe 8.5 %
Tłuszcz surowy 3.4 %
Włókno surowe 0.4 %
Popiół surowy 2.0 %
Wilgotność 81.0 %
Potas 0.24 %
Sód 0.2 %