Skład
65% jagnięciny ( serca, mięso, płuca, wątroby), 29,9% bulionu, 3% dyni, 1% minerałów, 0,8% oleju słonecznikowego, 0,3% oleju rybnego.
Wyselekcjonowane źródło białka: jagnięcina
Wyselekcjonowane źródło węglowodanów: dynia
Dodatki na 1 kg:
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 200 j.m., witamina E 20 j.m., biotyna 300 mcg, cynk (jako jednowodny siarczan cynku) 25 mg, mangan (jako jednowodny siarczan manganu(II)) 1,4 mg.
Składniki analityczne
Białko surowe 10.3 %
Tłuszcz surowy 8.5 %
Włókno surowe 0.4 %
Popiół surowy 3.0 %
Wilgotność 75.0 %
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.24 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.7 %
EPA/DHA 0.13 %
kwas linolenowy 0.63 %