Skład
46,8% bulionu, 20% wołowiny (serca i mięso), 18% dyni, 11% serc kurzych i tłuszczu kurzego, 3% celulozy, 1% składników mineralnych, 0,1% oleju z łososia
Źródła białka: wołowina, kurczak
Dodatki na 1 kg
Dodatki dietetycznie:
Witamina A 3000 j.m., witamina D3 200 j.m., witamina E (jako octan-all-rac-alfa tokoferylu) 20 mg, biotyna 300 mcg, cynk (jako jednowodny siarczan cynku) 25 mg, mangan (jako jednowodny siarczan manganu(II)) 1,4 mg, miedź (jako pięciowodny siarczan miedzi(II)) 1,0 mg, jod (jako bezwodny jodan wapnia) 0,75 mg
Składniki analityczne
Białko surowe 4.5 %
Tłuszcz surowy 9.8 %
Włókno surowe 2.8 %
Popiół surowy 2.0 %
Wapń 0.14 %
Fosfor 0.1 %
Wilgotność 78.0 %
Potas 0.3 %
Sód 0.1 %
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.2 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 1.0 %