Skład:
46,8% bulion, 20% serca wołowe, wołowina, 18% dynia, 11% serca kurczaka, tłuszcz z kurczaka, 3% celuloza, 1% minerały, 0,1% olej z łososia.
Źródła białka: wołowina, kurczak.
Dodatki na kg:
Dodatki dietetyczne:
Witamina A 3000 j.m., witamina D3 200 j.m., witamina E 20 j.m., biotyna 300 mcg, cynk (jako jednowodny siarczan cynku) 25 mg, mangan (jako jednowodny siarczan manganu(II)) 1,4 mg, miedź (jako pięciowodny siarczan miedzi(II)) 1,0 mg, jod (jako bezwodny jodan wapnia) 0,75 mg.
Składniki analityczne
Białko surowe 4.5 %
Tłuszcz surowy 9.8 %
Włókno surowe 2.8 %
Popiół surowy 2.0 %
Wapń 0.14 %
Fosfor 0.1 %
Wilgotność 78.0 %
Potas 0.3 %
Sód 0.1 %
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.2 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 1.0 %