Skład
60% kurczaka, składające się z żołądków z kurczaka, wątróbek drobiowych, szyjek z kurczaka, 28,35% bulionu, 8% ziemniaków, 2% celulozy, 1% składników mineralnych, 0,5% łuski psyllium, 0,15% oleju z łososia.
Źródło węglowodanów: ziemniaki.
Dodatki na 1 kg
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 200 j.m., witamina E (octan all-rac-alfa-tokoferylu) 20 mg, biotyna 300 mcg, cynk (siarczan cynku, jednowodny) 25 mg, mangan (siarczan manganu (II), jednowodny) 1,4 mg, miedź (pentahydrat siarczanu miedzi (II)) 1 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,75 mg, l-karnityna 500 mg.
Składniki analityczne
Białko surowe 10.6 %
Tłuszcz surowy 2.2 %
Włókno surowe 2.3 %
Popiół surowy 2.3 %
Wilgotność 81.0 %
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.1 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.7 %
Skrobia 1.5 %
cukier ogółem 0.1 %