Skład
37% wołowina (wątroby, płuca, mięso, serca), 33,25% bulionu, 26% kurczaka (żołądki, szyjki), 2% celulozy, 1% składników mineralnych, 0,5 % łupin nasion babki płesznik, 0,15% oleju z krokosza barwierskiego, 0,1% oleju z łososia
Dodatki na 1 kg:
Dodatki dietetyczne:
witamina D3 200 j.m., witamina E (jako octan-all-rac-alfa tokoferylu) 20 mg, biotyna 300 mcg, cynk ( jako jednowodny siarczan cynku ) 25 mg, mangan (jako jednowodny siarczan manganu(II)) 1,4 mg, L-karnityna 500 mg
Składniki analityczne
Białko surowe 10.8 %
Tłuszcz surowy 4.5 %
Włókno surowe 2.2 %
Popiół surowy 2.3 %
Wilgotność 78.0 %
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.1 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.8 %
cukier ogółem 0.1 %