Skład:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, roślinne ekstrakty białkowe, zboża, produkty uboczne pochodzenia roślinnego, składniki mineralne, oleje i tłuszcze, drożdże
Dodatki:
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 (110 IU/kg), żelazo (2mg/kg), jod (0,37 mg/kg), miedź (2,9 mg/kg), mangan (0,7 mg/kg), cynk (7 mg/kg).
Składniki analityczne
Białko surowe 11.0 %
Tłuszcz surowy 3.5 %
Włókno surowe 0.7 %
Popiół surowy 1.6 %
Wapń 0.28 %
Fosfor 0.21 %
Żelazo 2.0 mg
Wilgotność 80.3 %
Jod 0.37 mg
Miedź 2.9 mg
Mangan 0.7 mg
Cynk 7.0 mg
Witamina C (Kwas askorbinowy) 40.0 mg/kg
Witamina D 3 110.0 IU
Energia metaboliczna 851.0 kcal
witamina E (ogółem) 100.0 mg/kg