Skład
Kurczak:
Filet z piersi kurczaka (23%), skrobia z tapioki, marchew, gluten pszeniczny, składniki mineralne.
Łosoś:
Filet z piersi kurczaka (18.5%), łosoś (4%), skrobia z tapioki, marchew, gluten pszeniczny, wątroba drobiowa, składniki mineralne.
Tuńczyk:
Filet z piersi kurczaka (16%), filet z tuńczyka (4%), wątroba drobiowa, skrobia z tapioki, marchew, gluten pszeniczny, składniki mineralne.
Białoryba:
Filet z piersi kurczaka(13%), białoryba (6%), wątroba drobiowa, skrobia z tapioki, marchew, gluten pszeniczny, składniki mineralne, białko jaja, melasa.
Składniki analityczne
Białko surowe 8.2 %
Tłuszcz surowy 1.0 %
Włókno surowe 0.75 %
Popiół surowy 0.03 %
Wilgotność 88.5 %
Energia metaboliczna 19.0 kcal