Skład
Wybór Drobiowy w galarecie:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (42%, m.in. 4% kurczaka), składniki mineralne, cukry.
Wybór Drobiowy w sosie:
Z kaczką: mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (45%, w tym 94% składników naturalnych*, m.in. 4% kaczki), zboża, składniki mineralne, cukry.
* Składniki naturalne.
Z kurczakiem: mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (45%, w tym 94% składników naturalnych*, m.in. 4% kurczaka), zboża, składniki mineralne, cukry.
* Składniki naturalne.
Z drobiem: mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (45%, w tym 94% składników naturalnych*, m.in. 4% drobiu), zboża, składniki mineralne, cukry.
* Składniki naturalne.
Z indykiem: mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (45%, w tym 94% składników naturalnych*, m.in. 4% indyka), zboża,
składniki mineralne, cukry.
* Składniki naturalne.
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Wybór Drobiowy w galarecie:
Witamina D3 (200 j.m./kg), bezwodny jodan wapnia (0,3 mg/kg), pięciowodny siarczan miedzi (4,4 mg/kg), jednowodny siarczan żelaza (31,3 mg/kg), jednowodny siarczan manganu(II) (5,9 mg/kg), jednowodny siarczan cynku (41,2 mg/kg).
Wybór Drobiowy w sosie:
Miedź [pięciowodny siarczan miedzi (II)] (1,3 mg/kg), jod [bezwodny jodan wapnia] (0,34 mg/kg), żelazo [jednowodny siarczan żelaza (II)] (16,8 mg/kg), mangan [jednowodny siarczan manganu (II)] (3,4 mg/kg), cynk [jednowodny siarczan cynku] (16,2 mg/kg).
Dodatki technologiczne:
Guma kasja (1300 mg/kg).
Składniki analityczne
Białko surowe 7.7 %
Tłuszcz surowy 4.8 %
Włókno surowe 0.3 %
Popiół surowy 1.7 %
Wapń 0.3 %
Fosfor 0.24 %
Wilgotność 85.0 %
Energia metaboliczna 73.0 kcal/100 g