Skład:
Kurczak z marchewką:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (4% kurczaka), ryby i produkty uboczne pochodzenia rybnego, roślinne ekstrakty białkowe, produkty uboczne pochodzenia roślinnego, składniki mineralne, oleje i tłuszcze, warzywa (0,45% suszonej marchwi, co odpowiada 4% marchwi), rozmaryn (0,05%).
Pstrąg z zieloną fasolką:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, ryby i produkty uboczne pochodzenia rybnego (4% pstrąga), roślinne ekstrakty białkowe, produkty uboczne pochodzenia roślinnego, składniki mineralne, oleje i tłuszcze, warzywa (0,45 % suszonej zielonej fasolki, co odpowiada 4% zielonej fasolki), pietruszka (0,05 %).
Dodatki na kg:
Dodatki dietetyczne:
Witamina E 300 j.m., cynk (siarczan cynku, jednowodny) 16 mg, mangan (tlenek manganu(II)) 2 mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi(II)) 1,2 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,2 mg, żelazo (jednowodny siarczan żelaza(II)) 10 mg, tauryna 520 mg, biotyna 170 μg.
Energia na 100 g: ME (FEDIAF, 2021) 387 kJ / 92,53 kcal.
Składniki analityczne
Białko surowe 9.5 %
Tłuszcz surowy 5.0 %
Włókno surowe 0.4 %
Popiół surowy 1.9 %
Wilgotność 80.0 %
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.1 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.8 %