Skład:
Sterilised łosoś z marchewką:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego , ryby i produkty uboczne pochodzenia rybnego (4% łososia), roślinne ekstrakty białkowe, produkty uboczne pochodzenia roślinnego, składniki mineralne, warzywa (0,45% suszonej marchwi, co odpowiada 4% marchwi), oleje i tłuszcze, pietruszka (0,05%).
Sterilised indyk z zieloną fasolką:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (4% indyka), roślinne ekstrakty białkowe, produkty uboczne pochodzenia roślinnego, składniki mineralne, warzywa (0,45% suszonej zielonej fasolki, co odpowiada 4% zielonej fasolki), oleje i tłuszcze, tymianek (0,05 %).
Dodatki:
Dodatki dietetyczne:
Witamina E 300 j.m., L-karnityna 200 mg, cynk (jednowodny siarczan cynku) 16 mg, mangan (tlenek manganu(II)) 2 mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi(II)) 1,2 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,2 mg, żelazo (jednowodny siarczan żelaza(II)) 10 mg, DL-metionina 500 mg, tauryna 520 mg, biotyna 170 μg.
Energia na 100 g:
ME (FEDIAF, 2021) 311 kJ / 74,43 kcal.
Składniki analityczne
Białko surowe 9.0 %
Tłuszcz surowy 3.0 %
Włókno surowe 0.7 %
Popiół surowy 1.9 %
Wilgotność 82.0 %