Taste of the Wild Prey Feline, indyk

Właściwości:

  • Smaczna karma sucha dla kotów.
  • Indyk jako składnik nr 1: z chowu bezklatkowego, bez mączki zwierzęcej i produktów ubocznych.
  • Szczupłe mięśnie: wysoka zawartość białka.
  • Soczewica jako superfood: naturalnie bogata w białka, węglowodany złożone, błonnik i inne substancje witalne.
  • Bez zbóż: szczególnie lekkostrawna.
  • Ograniczona lista składników: przyczynia się do dobrej strawności.
  • Niezbędna tauryna: ważna dla prawidłowego wzroku.
  • Prawidłowa czynność mózgu: olej z łososia jako źródło niezbędnych kwasów tłuszczowych omega-3, kwasu dokozaheksaenowego (DHA).
  • Skóra i sierść: kwasy tłuszczowe omega z tłuszczu z kurczaka mogą wspierać prawidłową skórę i lśniącą sierść.
  • 100% zbilansowana: z ważnymi składnikami mineralnymi, witaminą i przeciwutleniaczami.
  • Bez składników modyfikowanych genetycznie (GMO).
  • Wyprodukowana w USA: wyprodukowano w gospodarstwie rodzinnym.

Wybierz wariant:

Od 213,00 zł
Cena z VAT

Skład:
Indyk (60%), soczewica (38%), tłuszcz z kurczaka (konserwowany mieszaniną tokoferoli), naturalny aromat, olej z łososia (źródło kwasu dokozaheksaenowego DHA), DL-metionina, fosforan dwuwapniowy, węglan wapnia, sól, chlorek choliny, tauryna, suszony produkt fermentacji Lactobacillus plantarum, suszony produkt fermentacji Bacillus subtilis, suszony produkt fermentacji Lactobacillus acidophilus, suszony produkt fermentacji Enterococcus faecium, suszony produkt fermentacji Bifidobacterium animalis, białczan cynku, suplement witaminy E, niacyna, białczan manganu, białczan miedzi, siarczan cynku, siarczan manganu, siarczan miedzi, monoazotan tiaminy, suplement witaminy A, biotyna, jodek potasu, pantotenian wapnia, ryboflawina, chlorowodorek pirydoksyny, suplement witaminy B12, selenin sodu, suplement witaminy D3, kwas foliowy.
Zawiera źródło żywych (zdolnych do życia), naturalnie występujących mikroorganizmów.
Dodatki:
Dodatki dietetyczne:
witamina A (10 000 j.m./kg), witamina E (150 j.m./kg), selen (0,4 mg/kg), cynk (150 mg/kg).
Całkowita liczba mikroorganizmów*:
(Lactobacillus plantarum, Bacillus subtilis, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium, Bifidobacterium animalis) nie mniej niż 80 000 000 CFU/kg.

Składniki analityczne

Białko surowe 33.0 %
Tłuszcz surowy 15.0 %
Włókno surowe 3.0 %
Popiół surowy 8.5 %
Wilgotność 10.0 %
Kwasy tłuszczowe Omega 3 0.5 %
Kwasy tłuszczowe Omega 6 2.4 %
Tauryna 0.1 %
kwas dokozaheksaenowy 0.05 %