Koszyk
0
0,00 zł
Skład
Zboża (40%), produkty uboczne pochodzenia roślinnego, warzywa, nasiona, orzechy, owoce, roślinne ekstrakty białkowe, składniki mineralne, oleje i tłuszcze, cukier.
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Witamina A (9700 j.m./kg), witamina D3 (1550 j.m./kg), witamina E (39 mg/kg), żelazo (46 mg/kg), jod (1,5 mg/kg), miedź (8 mg/kg), mangan (60 mg/kg), cynk (55 mg/kg), selen (0,1 mg/kg).
Dodatki technologiczne:
Przeciwutleniacze.
Dodatki sensoryczne:
Barwniki.
Składniki analityczne
Białko surowe 15.0 %
Tłuszcz surowy 9.5 %
Włókno surowe 8.0 %
Popiół surowy 3.5 %
Wapń 0.4 %
Fosfor 0.4 %