Skład
Łosoś i białe ryby:
mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, roślinne ekstrakty białkowe, ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego (łosoś 4%, białe ryby 4%), składniki mineralne, różne cukry.
Sardynka i tuńczyk:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, roślinne ekstrakty białkowe, ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego (sardynki 4%, tuńczyk 4%), składniki mineralne, różne cukry.
Łosoś i czarniak:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, roślinne ekstrakty białkowe, ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego (w tym łosoś 4%, czarniak 4%), składniki mineralne, różne cukry.
Ryby morskie i tuńczyk:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, roślinne ekstrakty białkowe, ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego (ryby morskie 4%, tuńczyk 4%), składniki mineralne, różne cukry.
Wołowina:
mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (15%, min. 4% wołowiny), roślinne ekstrakty białkowe, ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego, składniki mineralne, różne cukry
Kurczak:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (15%, w tym 4% wołowiny), roślinne ekstrakty białkowe, ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego, składniki mineralne, różne cukry.
Łosoś:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, roślinne ekstrakty białkowe, ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego (łosoś 4%), składniki mineralne, różne cukry.
Tuńczyk:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, roślinne ekstrakty białkowe, ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego (łosoś 4%), składniki mineralne, różne cukry.
Pstrąg:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, roślinne ekstrakty białkowe, ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego (pstrąg 4%), składniki mineralne, różne cukry.
Indyk:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (19%, w tym indyk 4%), roślinne ekstrakty białkowe, ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego, składniki mineralne, różne cukry.
Kaczka:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (19%, w tym kaczka 4%), roślinne ekstrakty białkowe, ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego, składniki mineralne, różne cukry.
Dziczyzna:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (19%, w tym dziczyzna 4%), roślinne ekstrakty białkowe, ryba i produkty uboczne pochodzenia rybnego, składniki mineralne, różne cukry.
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Łosoś i białe ryby, sardynka i tuńczyk, łosoś i czarniak, ryby morskie i tuńczyk / wołowina, kurczak, łosoś, tuńczyk:
witamina A (700 j.m./kg), witamina D3 (105 j.m./kg), żelazo (8 mg/kg), bezwodny jodan wapnia (0,20 mg/kg), pięciowodny siarczan miedzi(II) (0,7 mg/kg), jednowodny siarczan manganu (1,5 mg/kg), jednowodny siarczan cynku (14,5 mg/kg), tauryna (440 mg/kg).
Pstrąg, indyk, kaczka, dziczyzna:
witamina A (630 j.m./kg), witamina D3 (95 j.m./kg), jednowodny siarczan żelaza (7,1 mg/kg), bezwodny jodan wapnia (0,17 mg/kg), pięciowodny siarczan miedzi(II) (0,6 mg/kg) ), jednowodny siarczan manganu (1,3 mg/kg), jednowodny siarczan cynku (12,6 mg/kg), tauryna (390 mg/kg).
Aromaty.
Dodatki technologiczne:
Guma kasja (2600 mg/kg)
Składniki analityczne
Białko surowe 13.0 %
Tłuszcz surowy 2.5 %
Włókno surowe 0.05 %
Popiół surowy 2.5 %
Wilgotność 80.0 %